kaszinó tudnivalók

- Regisztráció és személyes adatok kezelése
- Biztonság és Titkosítás
- Szoftverek ellenőrzése és vizsgálata - hitelesítés
- Véletlenszám-generátor
- Felügyelő szervezetek


- Regisztráció és személyes adatok kezelése

az oldalunkon található összes online kaszinó a regisztráló számlatulajdonosokkal kapcsolatos adatokat a vonatkozó törvényeknek, adatvédelmi és/vagy más előírásoknak megfelelően kezelik és a számlatulajdonosokkal való mindennemű kapcsolatot szigorúan bizalmasan kezelik. Ennek áthágása csak akkor merül fel, ha a vonatkozó törvények erre utasítást adnak, és/vagy ha a számlatulajdonos megszegi az online kaszinók szabályzatait. A számlatulajdonosoknak mindig jogában áll, hogy hozzáférést kérjenek saját személyes adataikhoz, és/vagy jogukban áll kijavítani és/vagy kitörölni a hibás és/vagy nem megfelelő adatokat.


- Biztonság és Titkosítás

Az online kaszinókba történő bejelentkezés után minden információ a 128-bites Secure Socket Layer (SSL) technológia használatával titkosításra kerül. Az SSL tanúsítványt a VeriSign adja ki és hitelesíti.

Az oldalunkon található online kaszinók a hitelkártyák adatait szigorú technikai protokollak szerint titkosítják, és adatait csak egyszer a regisztráció alkalmával küldik el az interneten. Ezek után titkosítva kerül tárolásra a a sok szintő biztonsági lépcsőkkel ellátott szervereiken.


- Szoftverek ellenőrzése és vizsgálata - hitelesítés

Az oldalunkon található online kaszinók szoftvereit a biztonság és becsületesség garantálása érdekében különböző független cégek ellenőrzik. A vizsgálat kiterjed a kaszinónk szoftverkódjra valamint meggyőződnek arról, hogy a szoftver teljesen véletlenszerűen és biztonságosan működik. A független vizsgálat eredményeit az ügyfelek iránti tiszteletből, és a szigorú nemzetközi követelményeknek való megfelelés érdekében az oldalunkon keresztül elérhető online kaszinók rendszeresen nyilvánosságra is hozzák.


- Véletlenszám-generátor

A tisztességes játék érdekében az oldalunkon található összes online kaszinó véletlenszám-generátort működtet (Random Number Generator/RNG), amely - amint a név is sejteni engedi -, véletlenszerűen generál számokat. Ez garantálja, hogy sem az online kaszinók, sem esetleges 'hekker' ügyfelek általi manipuláció nem lehetséges. Ez a véletlenszám-generátor szint eminden esetben a Technical Systems Testing, egy Kanadában bejegyzett, hitelesített cég ellenőrzi és hagyja jóvá. Ugyanezetket a teszteket és minőségbiztosítási feladatokat a svéd Statens Kriminalteknologiska Labratorium (SKL) cég is el stokta végezni.


- Felügyelő szervek

Az oldalunkon keresztül elérhető online kaszinók szinte mind vagy Máltán vagy Gibraltáron vannak bejegyezve (a kedvező adózási és jogi, adminisztratív környezet miatt), ezért aztán a Máltai Lottó- és Szerencsejáték hatóság illetve a Gibraltári Licensing Authority és a Gibraltar Gambling Commissioner EK-re vonatkozó szabályai szerint működnek.