jogi nyilatkozatEzt az weboldalt kaszinózni szerető játékosok készítették kaszinózni szerető játékosok számára.


Weboldalunk azzal a segítő céllal jött létre, hogy a kaszinózni kívánóknak útmutatóként szolgáljon azzal kapcsolatban, hogy melyek az aktuálisan elérhető legjobb kaszinó bónuszok.


Ez a weboldal rendszeresen van frissítve. Ettöl függetlenül előfordulhat, hogy a közölt információk időközben megváltoztak, érvényüket veszítették az online kaszinó oldalak gyakori frissítései következtében.


E weboldal segítő jelleggel, tájékoztatásképp jött létre, a szerkesztők nem vállalnak fel semmilyen jogi vagy egyéb felelösséget azzal kapcsolatban ha a megjelentetett információk helytelenek, elavultak lennének.


A weboldal mindenkori látogatójának saját felelőssége, hogy az itt közölt adatokat leellenőrizze az őt érdeklő online kaszinó weboldalakon.


A weboldalunkon szereplö online kaszinó oldalakon ugyanúgy lehet pénzt nyerni mint veszíteni.


Ha a weboldalunk látogatója a késöbbiekben úgy dönt hogy regisztrál és játszik az oldalainkon leresztül elérhetö online kaszinó oldalakon, akkor azt ö száz százalékosan a saját akaratából és saját felelösségének tudatában teszi, akár nyer, akár veszít.


Eme weboldal szerkesztői nem vállalnak át semmilyen veszteséget vagy problémát ami az online kaszinó oldalakon történő játszáson/fogadáson keresztül fakadhatnak a fogadó és a kaszinó/sportfogadói oldalt üzemeltetö cég, vagy bármilyen harmadik fél között.

Kommentjeiteket, javaslataitokat a fogadjhu kukac gmail pont  com címre várjuk.