kaszinó tippek kezdőknek

első lépések:

1) informálódás
2) regisztráció
3) számlanyitás
4) bónuszok lehívása
5) játék!

Ha ezt olvasod, az azt jelenti hogy, szeretsz kaszinózni. Valószínűleg már kaszinóztál is valós, élő kaszinóban, de ki szeretnéd próbálni az internetes, online verziót is. Mi magunk - eme oldal szerkesztői - például havonta, kéthavonta egyszer valós kaszinókba járunk játszani, de ennél többet se az időnk, se a pénztárcánk nem enged meg (tudják mennyibe kerül egy wiszki egy valós kaszinóban? Vagy hogy mennyi borravalót illik a krupiénak hagyni?)


1) Alapinformációk az online kaszinózással kapcsolatban

Az interneten ma többezer online kaszinó található. Ez egy nagyon nagy szám. Egyértelmű, hogy mindegyikük nem lehet egy komoly szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkező, megbízható vállalkozás, emiatt fontos, hogy előszőr tájékozódj, mielőtt az egyik online kaszinónál regisztrálnál és számlát nyitnál.

Az általunk eme oldalakon ajánlott online kaszinók (a piacon lévő sokezerből maximum egy tucat) minden szempontból megfelelnek a biztonsági, megbízhatósági szempontoknak, és emellett még magas élvezeti faktort is kínálnak - felhasználó barát kezelőfelületeikkel csakúgy mint izgalmas grafikai és hang-effektusaikkal.

Az oldalunkon található online kaszinók kivétel nélkül a piacon régóta jelen lévő cégek, melyek a kaszinó játékokon túl az online sportfogadási szektorban is hatalmas játékosbázissal rendelkeznek.

Ha elkezded az online kaszinó oldalakat böngészni, hamar észre fogod venni, hogy vannak letölthető (downloadable) és élő (live, online vagy flash) kaszinók, sokszor egyazon kaszinó oldalon belül. Az kaszinók többsége letölthető kaszinó szoftwerekkel operál, de az internet sávszélességének és letöltési sebességének általános növekedésével egyre inkább kínálnak letöltést nem igénylő, közvetlenül az internetes felületen játszható játékokat. Mi azt gondoljuk, hogy hosszú távon a letöltést igénylő verziók el fognak tűnni, de egyenlőre még többségben vannak. Nekünk mint falhasználóknak ezzel nem nagyon kell törődnünk: bár egyszerűbb és gyorsabb az 'élő' verzió, az általunk javasolt online kaszinók letölthető verzióit is percek alatt lehet telepíteni, illetve törölni számítógépünk merevlemezéről, ha úgy tetszik.


2) Hogyan regisztrálok és mire ügyelek a regisztrációnál

A regisztráció az talunk ajánlott online kaszinóknál - a saját jól felfogott érdekükben is - nagyon könnyen, percek alatt, a végsőkig felhasználóbarát módon folyik. Ha erről bővebben szeretnél olvasni, akkor ezt a kaszinó tudnivalók tudnivalok menűpont alatt megteheted.


3) Számlanyitás, azaz a játékos számlám feltöltése

Registrálás után már tudsz is játszani a játékok ingyenes verzióin. Ha pénzben akarsz játszani, akkor fel kell tölts egy minimális összeget (általában 2-5.000 Ft, vagy 10-25 €. Ezt elektronikus úton – banki átutalás, bank- vagy hitelkártya – vagy egyéb kifejezetten internetes fizetőrendszerek igénybevételével teheted meg. A rutinos online kaszinózók hosszú távon általában eme utóbbiakat használják, hisz ezek kezelési költsége nagyon alacsony (amikor feltöltjük számlánkat ingyens, nem úgy mint a bankkártyáké, ahol akér 2%-os kezelési költséget is felszámolhatnak ilyenkor), és ráadásul az utalások azonnaliak (nem kell várni, mint a bank-átutalásnál). A legismertebb ilyen cégek a Moneybookers, a Neteller, a Paysafecard, vagy az ABAQOOS.


4) Bónuszok lehívása és megjátszása

Az online kaszinók az új ügyfelek odavonzásának érdekében 'welcome' bónuszokat kínálnak. A meglévő ügyfelek megtartásának érdekében pedig sokuk 'havi' bónuszt is kínál. Jellmezően a cégek az első befizetést 100 % bónusszal honorálják. Ez azt jelenti, hogy te befizetsz mondjuk 10.000 Ft-ot de egyből 20.000 Ft áll rendelkezésedre a játékhoz. Viszont nem jelenti azt, hogy megjátszuk ruletten 1000 Ft-ért a pirost, és még ha elveszítjük is, marad 19.000 Ft-unk amit aztán visszautaltatunk a számlánkra (azaz 9.000 Ft nyereség az első befizetésünkhöz képest). Az ilyen jellegű visszaélések ellen hozták az online kaszinók azt a szabályt, hogy az ajándék bónuszt egy adott mennyiségben meg kell játszani mielőtt lehívhatnád a bónusz által nyert pénzedet. Ez teljesen érthető és elfogadható, máskülönben pár nap alatt tönkremennének, és az nekünk - játszani szeretőknek - se lenne jó.


5) Játék!

Kiválasztottad a Neked szimpatikus online kaszinót, regisztráltál és feltöltötted a játékos számládat - mindez meglehetett akár 10 perc alatt is - akkor most már csak a játékra kell koncentrálnod. Online kaszinó játékokból van többszáz, Te ezekből valószínűleg egy tucattal fogsz játszani vagy talán már meg is vannak a preferenciáid. A 'kaszinó játékok' menűpont alatt a mi személyes kedvenc játékainkról találsz rövid ismertetőket.